Quatre motius per a formar-vos a l’estiu i canviar la vostra trajectòria

Us proposem camins diferents que podeu prendre per aprofitar la calor al vostre favor

Compartir

La platja, la piscina, les estones a la fresca i les trobades amb els familiars i amics, sense presses i sense horaris. Aquesta és la imatge que tots visualitzem quan la calor arriba a cotes màximes i només podem pensar en les nostres vacances. 
 

Però, i si sou dels que heu de treballar tot i que el termòmetre ens impulsi a no fer-ho? En aquest cas, us proposem aprofitar l’estiu per a millorar el vostre present i futur. Si sou previsor, ara és el millor moment per a pensar en la pròxima tardor i en els cursos que poden ajudar-vos a aconseguir l’objectiu que fa tant de temps que perseguiu. 

Qui ho diu que el sol i la calor no són productius? 

Domineu les feines més feixugues

Pensar en xifres, dades i números us mareja i més encara, amb les temperatures alçades fins al límit? Ara és el millor moment per aprendre’n i més, encara, amb els cursos pràctics i especialitzats que us oferim, que us permetran posar la calor a favor vostre.

La gestió de les dades o la comptabilitat són algunes d’aquelles tasques que gairebé s’inclouen en tots els perfils professionals i que, sovint, acabem descuidant pel seu poc atractiu. Fer la comptabilitat, gestionar dades i interpretar resultats són processos que ens ajuden molt en la nostra tasca i són camps que, a CEPTA, ens proposem acostar-vos amb la màxima facilitat. Pensar ara en el curs de formació que us cal us pot ajudar a encarar la tardor, i el final de l’any, amb la màxima energia. 

Per aquest motiu, us proposem ampliar els vostres coneixements  d’un programa bàsic de gestió com és l’Excel, a través del curs Excel Nivell Avançat (20 hores - inici 16 de setembre). Us esperem, també en els cursos de Protecció de Dades personals (8 hores - inici 25 de juliol), Control de Temps i Productivitat (10 hores - inici 29 de juliol), Office 365 (5 hores - inici 13 de setembre), Informàtica bàsica: Word i Excel (14 hores - inici 16 de setembre), Control de gestió (16 hores - inici 18 de setembre). 

També trobareu cursos de Control de Tresoreria (16 hores - inici 19 de setembre), Programa de Desenvolupament Directiu (20 hores - inici 2 d’octubre), Expert en impostos (20 hores - inici 7 d’octubre), Anàlisi i Gestió de Dades amb Excel (20 hores - inici 8 d’octubre) o un programa de formació realment especial, que us ajudarà a concebre la feina de manera diferent, les 5’S’ Separar, Organitzar, Netejar, Estandarditzar i Mantenir (5 hores - inici 18 d’octubre). 

És el moment d’especialitzar-vos! 

No teniu clar el teu perfil professional? Moltes persones tenen problemes per a trobar aquella àrea en la qual poden destacar i trobar el seu enfocament laboral. Des de CEPTA us proposem que aquest estiu us serveixi per a explorar nous límits. Ho podeu fer a través de formacions especialitzades que us poden servir per a millorar la vostra formació. 

El calendari us ofereix opcions com els cursos Creativitat i innovació a l’empresa: Design Thinking (16 hores - inici 16 de juliol), Manipulació de Mercaderies Perilloses (8 hores - inici 23 de juliol), Gestió de conflictes amb clients i proveïdors (12 hores -inici 25 de juliol), Comunicació per a pimes a través de les xarxes socials (12 hores - inici 29 de juliol), Carretons elevadors frontal i plataformes elevadores (7 hores - 1 d’agost). 

A partir de setembre us oferim els programes formatius Atenció Telefònica a l’Empresa (12 hores - inici 16 de setembre), Claus per iniciar activitat exportadora (16 hores -inici 17 de setembre), Conseller de Seguretat (60 hores - inici 18 de setembre), Expert en formació a l’empresa (40 hores - inici 19 de setembre), Sharepoint (5 hores - inici 20 de setembre), Treball al núvol (4 hores - inici 27 de setembre), ISO 9001:2015 i auditoria interna (20 hores - inici 3 d’octubre), Anglès de Perfeccionament (30 hores - inici 9 d’octubre), Monitor de transport escolar (15 hores - inici 14 d’octubre), Grafologia (16 hores - inici 22 d’octubre) i Monitor de menjador (24 hores - inici 7 de novembre). 


Cuideu ara al vostre equip 

L’estiu és descans, però també pot ser l’inici de canvis que us permetran dissenyar un equip professional més preparat per als reptes de la tardor. 

En aquest sentit, us proposem cursos com el d’Expressió oral (12 hores - inici 23 de juliol), Ergonomia i higiene postural (8 hores - inici 24 de juliol), Gestió de conflictes amb clients i proveïdors (12 hores - inici 25 de juliol), Control del temps i productivitat (19 hores -inici 29 de juliol), Empresa Saludable (12 hores - inici 16 de setembre), Agent d’igualtat (60 hores - inici 25 de setembre) i Coaching a l’empresa (15 hores - inici 25 de setembre). 

TOTS ELS NOSTRES CURSOS 

Formeu, a mida, els vostres treballadors

Necessiteu un pla de formació exclusiu per als vostres treballadors? Aprofitar els mesos en els quals, tradicionalment, l’activitat baixa pot ser una gran opció, que us facilitarà encarar la tardor amb un equip encara més ben preparat per encaixar nous reptes. I si, voleu, ara és el moment de pensar en el pla de formació que podeu organitzar, just en tornar de vacances, per al vostre planter. 

Quin curs us interessa? A CEPTA elaborem cursos de formació atenent a les necessitats específiques de cada empresa, estudiant les vostres necessitats, objectius i expectatives. Consulteu amb el Departament de Formació quines opcions són millors per al teu negoci i avança amb els coneixements que et facilitem. 

FORMACIÓ A L'EMPRESA

Odoo CMS - a big picture