Quatre raons per encetar ara un curs de formació a Cepta

Obre la porta cap a nous camins professionals a través de programes de formació subvencionats que t’estan esperant.

Compartir

1. La teva capacitat de convèncer et pot reportar un lloc de feina 

El responsable de l'àrea comercial és una peça clau de l’empresa.  Per aquest motiu, els professionals que treballen en aquests departaments han d’aprendre a desenvolupar accions tan importants com són la promoció, la difusió i la venda de productes/serveis. 

Per a ser un bon venedor fa falta incorporar coneixements i habilitats que a CEPTA et  mostrarem a través del cursos de gestió de vendes i altres programes que us serviran per a potenciar les teves qualitats de cara al client. En un entorn tan competitiu en el qual vivim, comptar amb una bona estratègia és la clau de l’èxit de qualsevol empresa i una porta oberta a llocs de treball qualificats. 

2. El comportament responsable amb l’entorn genera noves ocupacions laborals 

Cada cop més, la societat és més responsable l’entorn i la gestió ambiental és un aspecte qualsevol empresa ha de tenir molt present. Per tant, la demanda de professionals que es dediquin de ple a aquest àmbit és un focus de noves ocupacions laborals. 

Si estàs buscant un perfil professional que t'interessi, pensa que, cada cop més, les empreses demanden personal que estigui conscienciat amb el medi ambient i que aquest perfil professional millora la qualitat del producte o servei que ofereix qualsevol empresa.  Moltes companyies estan interessades a contractar perfils que vetllin per l’entorn i per ajudar a l’empresa a fer complir la normativa vigent i, també, per estalviar i racionalitzar els recursos. 

3. Conèixer nous idiomes és sempre una aposta de futur 

Aprendre un nou idioma fa créixer l'autoestima. A més, conèixer llengües estrangeres multiplica les teves possibilitats de trobar un lloc de treball.  T’oferim la possibilitat de cursar el cursos d'Alemany i Anglès -som centre acreditat dels prestigiosos instituts Cambridge i Goethe- i també de rus, francès o xinès, entre altres, una experiència que et permetrà aprendre nocions d’un dels idiomes més usats en l’àmbit europeu. 

Aquesta és la llengua bàsica de comunicació i gestió d’empreses que t’estan esperant, companyies que tenen una gran demanda de personal i que valoren molt el coneixement de l’idioma a l’hora de contractar. Empreses que compten amb llaços comercials amb països llatins i que precisen personal que domini les dues llengües Aprèn a fer negocis i a comunicar-te en alemany per a diferenciar-te dels teus competidors i estableix canals de comunicació més fluids i efectius.

4. Munta i creix junt amb el teu negoci

Els empresaris, emprenedors i treballadors que es formen constantment, que sempre estan aprenent, tenen més facilitat per afrontar les adversitats i els canvis. Avui dia, la competitivitat i la duresa de l’entorn laboral fan que tant treballadors com responsables de pimes tinguin molt clar com gestionar recursos per seguir creixent. 

Els professionals que dominin la gestió eficaç d’una empresa tenen més capacitat d’assolir l’èxit. Si curses programes de creacio i gestió de microempreses podràs aprendre a planificar i implementar diferents estratègies, diferents vies per a gestionar els recursos disponibles i a desenvolupar la comercialització i venda de productes.


Tingues iniciativa pròpia i dirigeix la teva empresa a partir d'una bona formació i un pla per executar la teva idea. Forma't sobre tot allò que necessites per impulsar un nou negoci.
 A CEPTA t’estem esperant. 

Obre la porta cap a nous camins professionals a través de programes de formació subvencionats que t'estan esperant. Demana informació i horaris a través de formacio@cepta.es i els telèfons 977 211 966 i 977 242 313.