Refresquem els teus coneixements

Us oferim un mes de març ple de propostes formatives que us poden servir de molt

Compartir

Els primers dies de tímid bon temps avisen, és hora de refrescar-se! I si tens ganes d’obrir les finestres per veure nous horitzons, no t’has d’oblidar de donar un nou aire als teus  coneixements, una fita que és més senzilla que mai gràcies als plans de formació que t’oferim, que són veritables portes obertes a nous destins. 

Vols veure què ofereix la primavera? 


Renova les teves finances

Potser la direcció i el funcionament del teu negoci necessiten una nova direcció. Com aconseguir renovar l’aire d’aquestes àrees? Amb totes aquestes opcions refrescants, podreu millorar els vostres resultats. 

Us proposem cursos que poden aportar-vos les directrius que us permetran millorar en aquest aspecte, com el d’Informes de RRHH i Càlcul d’Indicadors (inici 4 de març), que us permetrà posar al dia l’àrea de Recursos Humans; el de Taules Dinàmiques d’Excel (inici 4 de març), el de Finançament Empresarial a partir de Recursos Bancaris (inici 5 de març), de Control de Gestió (inici 12 de març) o de Control de Tresoreria (inici 26 de març).


Millora les teves capacitats

Estàs a gust en el teu lloc de treball però voldries millorar? La primavera altera la sang, però també obre la porta a noves fites. 

T’ajudem a millorar els recursos que, naturalment, pots aportar, amb cursos com el de Logística Internacional (inici 4 de març), que t’ajudarà a ser imprescindible al departament d’Exportació; de Màrqueting amb Mailchimp (inici 5 de març); de Desenvolupament Directiu (inici 6 de març), Informàtica Bàsica, Word i Excel (inici 11 de març), Conseller de Seguretat (inici 13 de març), Norma ISO 14001:2915 i Auditoria Interna (inici 15 de març) i Manipulació de Mercaderies Perilloses (inici 27 de març). 

I si creus que el que et cal és organitzar la teva manera de treballar, els cursos de Gestió i Administració del Temps (inici 11 de març) i de Gestió Assertiva del No (inici 26 de març), estan fets per a tu. 


Emprova’t nous futurs 

Busques una nova meta professional? 

Aquest mes és una gran oportunitat per aprendre nous coneixements, com els que t’aporten els programes de formació de Manipulació d’Aliments (inici 7 de març), Grafologia Aplicada al món de l’Empresa (inici 11 de març) i Model de Negoci (inici 18 de març). 

També t’oferim cursos que són un autèntic fons d’armari i que mai et penediràs d’haver cursat, com són els de Preparació a l’Examen Cambridge FCE (inici 27 de març) o de Gestió del Talent (inici 1 d’abril). 


Dissenyem un vestit a mida de la teva empresa 

Necessites un pla de formació exclusiu per als vostres treballadors? A CEPTA elaborem cursos de formació atenent a les necessitats específiques de cada empresa, estudiant les vostres necessitats, objectius i expectatives. Consulteu amb el Departament de Formació quines opcions són millors per al teu negoci i avança amb els coneixements que et facilitem. 
 

Odoo CMS - a big picture