Renovem l’acord amb MRW per garantir enviaments ràpids, eficients i segurs

Segueix activa la consolidació de l’empresa líder en enviaments dins dels parquet d’associats de la confederació empresarial

Compartir

Quan destina la vostra empresa a fer enviaments ? Necessiteu que les comandes arribin de manera més ràpida, més eficient i a un preu immillorable? Si aquestes preguntes es plantegen en el dia a dia de l’actualitat del vostre negoci, aquest servei que us oferim pot interessar-vos. 
 

En temps com els actuals, i amb la consolidació del treball a distància, gaudir d’un bon servei de missatgeria és vital per a moltes empreses, pimes i petits negocis, que depenen de la rapidesa i seguretat dels seus enviaments. 

Conscients d’aquesta realitat, CEPTA i MRW renoven la consolidació de l’empresa líder en enviaments dins dels parquet d’associats de la confederació empresarial, un acord de col·laboració que reitera la voluntat mútua de les dues entitats per oferir el millor servei en època d’augment de la demanda. Avui dia, en un univers empresarial marcat per les compres i gestions en línia, és més necessari que mai gaudir d’un servei d’enviament que ofereixi seguretat, privadesa i eficiència, tal com destaquen els responsables de MRW que han participat en la renovació de l’acord de col·laboració.

La consolidació de MRW com a associat representa també la consolidació dels seus serveis a les comarques de Tarragona, on MRW ja té implantada una potent xarxa d’oficines i una capil·laritat destacable de punts d’atenció personalitzada per als clients.

D’aquesta manera, els membres de la confederació empresarial poden gaudir d’avantatges a l’hora de contractar els serveis de  l'única xarxa de transport urgent amb més de 550 oficines a Andorra, Espanya, Gibraltar i Portugal.

A través de l’acord que han signat recentment la Confederació Empresarial i l’empresa de missatgeria, els associats compten amb un 15% de descompte en els enviaments que efectuïn a través de MRW, un descompte que apropa la confederació empresarial i el seu parquet d’empreses a un servei d’enviaments que proporciona seguretat, eficiència i rapidesa.

Si voleu saber tots els avantatges que MRW pot aportar al vostre negoci i com podem ajudar-vos, contacteu amb el departament de Serveis de CEPTA: serveis@cepta.es / 977 211 966.

MÉS SOBRE MRW