Sabeu què us cal per a fer arribar el vostre producte a tot el món?

ACCIÓ llança i posa a disposició de la vostra entitat i empreses, la nova Oficina tècnica de barreres a la internacionalització.

Compartir

ACCIÓ llança i posa a disposició de la vostra entitat i empresa, la nova Oficina tècnica de barreres a la internacionalització.

Si teniu empreses que s´han quedat bloquejades en algun procés de certificació o tenen dubtes sobre la legislació o les normatives vigents que afecten els  seus productes entre d’altres, us podem donar suport. Sent la informació clau per operar i accedir a mercats exteriors. ACCIÓ ofereix a través de l’Oficina tècnica de barreres a la internacionalització un servei d’atenció personalitzada que dóna resposta ràpida a consultes sobre problemàtiques concretes  i  tràmits necessaris, tant en origen com en destí. Si alguna de les vostres empreses necessita  suport pot contactar-nos aquí i li  donarem resposta de manera gratuïta.

Si ens voleu contactar com a entitat podeu fer-ho a través de l’adreça de correu tradedesk@gencat.cat

En tot cas, us proposem de parlar-ne personalment amb l’equip de l’Oficina Tècnica  en el marc de  la Setmana de la Internacionalització que us contactaran per una breu reunió aprofitant la vostra vinguda a ACCIÓ.

Us recordem que aquest servei es complementa amb el  Catalonia Trade Portal una completa plataforma digital gratuïta per a les empreses catalanes que rastreja més de 800 fonts documentals d’arreu del món per posar a la teva disposició, de forma immediata, més de 30 eines i BBDD de 100.000 potencials importadors que facilitin l’accés a mercats internacionals. 

DESCOBRIU AQUEST PORTAL