Segona edició del curs de Gestió de Pimes CEPTA-Fundació URV

Les sessions s'inicien el mes de setembre de 2017. Us esperem!

Compartir

Segona edició del programa que us permetrà formalitzar la vostra tasca a l'empresa 

El millor equip de docents professionals i un programa pràctic i adaptat a les vostres necessitats us esperen

Programa formatiu CEPTA-URV: Gestió Executiva de Pimes
Setembre 2017/ Gener 2018 / INICI: 18 SETEMBRE 201'

Necessiteu claus per gestionar la vostra empresa de manera més eficaç

Busqueu eines per qualificar els vostres coneixements i obtenir assessorament universitari?

CEPTA i la Fundació URV presenten el curs 'Gestió Executiva de PIMES', un programa formatiu adaptat a les demandes dels empresaris, autònoms, directius i treballadors que vulguin assolir coneixements de gestió empresarial.

En un món en continu canvi com el nostre, l'actualització de coneixements de gestió empresarial és un requisit bàsic per millorar les habilitats directives que, en última instància, són les eines que ens permetran prendre decisions positives per al funcionament general de l'empresa.

D'aquesta manera, el curs permet assolir els coneixements per a la gestió i la presa de decisions estratègiques en les àrees clau de qualsevol negoci, en els àmbits de direcció de persones, orientació al mercat i gestió financera.


Programa del curs

El programa formatiu s’estructura en set grans blocs, que abracen la complexitat de la gestió empresarial i que es plantegen com eines de suport i consulta a les decisions del dia a dia.

D’una banda, l’àrea de gestió a lempresa s’interroga sobre grans àrees com són les estratègies de lideratge, la negociació, la comunicació, la direcció d'equips i la gestió del temps. A través d’eines com la metodologia Canvas, el curs aporta eines per repensar la direcció estratègica, traçar línies de gestió del canvi i identitat social corporativa.

Dins dels conceptes de l’àrea del mercat i els clients, el curs aprofundeix en les bases i elements del màrqueting i vendes, centrant el seu enfocament en el producte, però també en altres aspectes bàsics com són el preu i la comunicació i les estratègies innovadores que millor s’adapten als recursos i realitats de cadascú.

Un altre dels blocs temàtics destacables és el que fa referència als mercats internacionals i a les tècniques d’obertura de mercats de la nostra empresa o producte, que es defineixen en el pla de màrqueting internacional.

Una empresa són les persones que la conformen. Per aquest motiu, el curs centra una part del programa en la gestió de persones i el treball en equip, aprofundint en aquelles estratègies d’estructuració de plantilla que ens permetran assegurar el futur del nostre negoci.

L’àrea de gestió financera està enfocada a tractar tots aquells aspectes relacionats amb les finances, estats de comptes, tresoreria i liquiditat, cost d’oportunitat, pressupostos i tots els càlculs necessaris per saber cap a on va la nostra empresa i com negociar per aconseguir el finançament necessari per tirar-la endavant.

Dins de l’apartat de gestió de la innovació i la creativitat, els alumnes aprendran tècniques per fomentar noves eines per concebre noves idees i procediments innovadors, eines que són molt útils a l’hora de seleccionar i avaluar les idees que poden marcar la diferència de la nostra línia de negoci.

Per últim, l’àrea de legislació empresarial aplicable aporta tot el marc jurídic i legal que cal entendre i conèixer bé per tirar endavant amb la nostra empresa, a partir de la legislació laboral, mercantil, fiscal, penal i medi ambiental que és imprescindible conèixer.


Projecte final personal

Partint del SWOT elaborat per cada participant en el curs de la seva empresa, l'alumne haurà de triar un aspecte de la mateixa que vulgui ser susceptible de millora i elaborar un pla d'optimització.

Cada alumne comptarà amb el suport de un dels docents del curs que actuarà com a tutor, ajudant a identificar variables, definir indicadors mesurables per constatar que s'aconsegueix la millora esperada o la solució del problema.


Gesti
ó Executiva de PIMES: dades bàsiques

Dates: Setembre 2017 / Gener 2018 
Horari: Dilluns de 16 a 21 hores  
Classes: Del 18/09/2017 al 18/12/2017 
Ubicació: CEPTA (Av. Roma 7, Tarragona)
Impartició: presencial
Durada: 70 h

INSCRIVIU-VOS AL CURS