Sis camps professionals que encara no coneixes i que amaguen el teu futur laboral

Els nous cursos que et proposem t'ajudaran a sobressortir en els teus projectes

Compartir

Aquesta primavera, el departament de Formació de CEPTA t’obre la porta a nous camps professionals que segurament encara no coiexes, però que poden ser la porta d’entrada al teu futur: 

Protecció de dades 
Inici del curs: 24 d’abril (8 hores)

Si les teves competències laborals es mouen en l’àmbit de la consultoria legal, el dret o ets membre del departament de màrqueting, RRHH o informàtica, segurament estaràs familiaritzat amb la nova normativa legal que regula la gestió de dades a l’empresa. 

El programa de formació que t’oferim no només et permetrà estar a l’última sobre tots els nous detalls d’una normativa que ha canviat recentment i que cada cop és més restrictiva, sinó que també t’informarem de quines són les adaptacions que és necesari que es duguin a terme a la teva empresa o departament per tal d’evitar les sancions legals, el que converteix aquest curs en, potser, el més imprescindible dels que ofereix CEPTA.
 

Prevenció de les emocions negatives
Inici del curs: 8 de maig (15 hores)

A vegades, volem donar el màxim de nosaltres mateixos i no és possible. Per què? Les emocions negatives són difícils d’evitar i poden ser un condicionant clau a l’hora de mesurar el grau d’efectivitat a la feina. Et proposem un programa de formació que se centra en aquest àmbit d’estudi i que et servirà per treballar des de la perspectiva positiva tots els impediments que ens perjudiquen professionalment. 

El curs tracta aspectes tan importants com aprendre a fer servir l’estrès a favor de la feina i aconseguir que l’esforç reverteixi en benefici de tots, àrees que el fan una formació imprescindible per a totes les persones que treballen en l’àmbit de recursos humans. 

 

Mindulness per l’empresa 
Inici del curs: 9 de maig (15 hores)

La sobreabundància d’informació, la multitasca, i la pressió exterior són alguns dels factors que poden desembocar en casos d’estres laboral, una de les epidèmies del món laboral que cada cop afecta a més treballadors i que redueix la productivitat. Factors com aquests provoquen que siguin molts els treballadors i treballadores que s’enfronten a les seves responsabilitats laborals descoratjats, estressats i poc motivats. 

Per tal d’evitar aquesta situació, des de CEPTA et proposem formar-vos en Mindfulness, una metodologia que amplia les capacitats de les persones que conformen les empreses i millora aspectes com la creativitat, la presa de decisions, la gestió de les emocions i les relacions interpersonals. Aquest curs et permetrà, entre altres, ajudar a l’equip a concentrar-se, a practicar l’atenció plena i a millorar les situacions d’estrès. T‘animes a ser imprescindible? 

 

Informes de RRHH: el càlcul d’indicadors 
Inici del curs: 10 de maig de 2019 (10 hores)

Si treballes en un departament de Recursos Humans, ja saps que aquesta tasca requereix l’elaboració repetida de molts càlculs i dades. En aquesta proposta de formació, t’oferim la possibilitat d’actualitzar la informació de forma àgil i precisa sense haver de començar de nou, coneixements que et permetran estalviar recursos i temps. 

Aprèn a crear plantilles i automatitzar-les per crear els indicadors, comprova quins són els principals pautes i realitza informes per a reportar la informació, tot això de manera àgil, senzilla i molt efectiva. Què esperes? 

 

Power BI: l’eina del Business Intelligence 
Inici del curs: 20 de maig (10 hores)

Treballes habitualment amb programes tipus Excel i trobes que és realment complicat exposar els resultats de la feina de manera que sigui creativa i entenedora? Si et trobes amb aquest problema, el curs de Power BI és la solució a molts dels teus problemes, ja que és una proposta que es dirigeix a totes aquelles persones que habitualment han d’analitzar dades de les diferents àrees de l’empresa i realitzar informes i ajuda a incrementar l’atractiu dels resultats per captar l’atenció de l’auditori. 

Si el teu nivell d’Excel és mig, però vols reportar la informació de manera molt atractiva, aquest programa de formació aconseguirà que tant tu, com els teus resultats, aconseguiu destacar!
 


Grafologia aplicada a les RRHH
Inici del curs: 10 de juny (16 hores)

Creus que escriure a mà és part del passat? I et diem que la lletra diu molt de cadascú, de les  seves capacitats i opcions laborals? Si creus que saber sobre aquest àmbit pot ajudar-te a destacar professionalment i a poder extreure el millor de cadascun dels professionals del teu equip, aquest és el teu curs. 

En aquesta formació aprendràs a aplicar nocions bàsiques i més avançades de grafologia i aplicar-les en l'àmbit dels recursos humans per tal de valorar capacitats com els recursos personals, l’eficiència i l’actitud davant l’entorn. Conèixer més aquesta disciplina especialitzada et proporcionarà formació extra que et pot ser molt útil en l’àmbit laboral i, perquè no, en altres àrees de la teva vida. 
 

Odoo CMS - a big picture