T’ajudem econòmicament a incorporar personal a la teva empresa

Consulta les bases del programa de subvencions Fundació Mapfre per a la inserció laboral

Compartir

Millora el teu equip de treball amb un nou programa de subvencions 

La data límit de presentació de sol·licituds és el pròxim 3 de juliol 

Cepta i Fundació Mapfre presenten un programa de 500 ajudes perquè petites i mitjanes empreses que vulguin incorporar nou personal. Les dues entitats presenten una línia de 500 subvencions perquè petites i mitjanes empreses, autònoms i entitats socials contractin persones en situació d’atur.

Les subvencions es poden sol·licitar fins al 3 de juliol, formen part del programa Accedim, que Fundació Mapfre promou des del 2013 amb l'objectiu de donar suport a la contractació de persones que portin com a mínim tres mesos en situació legal d’atur.

Cepta destaca que aquest programa, impulsat per la Fundació Mapfre, incentiva la contractació d'un col·lectiu que requereix especial suport, com són els aturats de llarga durada. Per la seva banda, la Fundació Mapfre anima a totes les pimes, autònoms i entitats socials a participar d’aquesta cinquena convocatòria i que es beneficiïn de l'ajuda. En les quatre primeres edicions del programa ja s'han atorgat aquests ajuts a un total de 164 empreses catalanes.

Per a participar, les empreses han de complir amb alguns requisits; comptar amb un màxim de 250 empleats i una facturació anual inferior a 50 milions d'euros i no haver acomiadat a cap treballador des de l'1 de novembre del 2016.

Cada empresa pot rebre com a màxim una ajuda, que pot ascendir a 4.500 euros durant nou mesos. Un cop formalitzat el contracte amb el treballador, disposa de 30 dies naturals per a sol·licitar una de les 500 ajudes. 

Durant aquest temps s'ha de registrar al web www.fundacionmapfre.org i completar un formulari en el qual, a més, ha d'adjuntar la documentació requerida per comprovar que els requisits exigits són correctes.

Si desitgeu més informació sobre com beneficiar-vos d’aquestes ajudes, poseu-vos en contacte amb nosaltres a través de l’adreça de correu serveis@cepta.es o el telèfon 977 211 966.