Treballar en entorns laborables saludables suposa un retorn d'inversió

Jornada: Treballs saludables per a cada edat: identificar reptes per aportar solucions amb Biwel

Compartir

Treballar de manera més saludable no sols és possible, sino que en el futur aquesta serà una condició imprescindible per a moltes empreses que vulguin posicionar-se en les primeres posicions de productivitat, feina ben feta i satisfacció laboral. 
 
Per aquest motiu, CEPTA ha organitzat, aquest dijous, 22 de novembre, una jornada destinada a promocionar els hàbits de vida saludables dins de l’àmbit empresarial, una sessió que s’ha basat en la promoció de la salut a través de la millora de l'alimentació, el descans i l'exercici físic.
 
Membres de la plataforma Biwel han presentat la seva experiència en la gestió, implantació i avaluació de l'impacte de programes de benestar per a Empreses Saludables. Es mostraran experiències concretes com l'estudi de ROI -retorn de la inversió- mitjançant exercici laboral o la implementació d'un projecte de benestar des de zero en una gran empresa.
 
El ponent de la sessió ha estat Miquel Vilar Flotats, director de projectes de Biwel. Vilar és graduat de Ciències de l'Activitat Física i l'Esport per la Universitat de Barcelona i Màster de Prevenció i Readaptació de lesions per la Universitat de Girona. Dirigeix des de fa més de 4 anys projectes de promoció de la salut i benestar en empreses com Kem Pharma, Grifols, Henkel o Cirsa i ha liderat estudis que demostren l'impacte en salut i en l’àmbit econòmic per les empreses.
 
Aquest ha estat el programa de la jornada: 
 
Presentació: Sr. Josep Antoni Belmonte, president de CEPTA.
 
9.30 h:  Contextualització de la jornada 
- Situació actual de la promoció de la salut en el treball i visió de futur.
- Com implementar programes de benestar d'impacte en grans empreses.
11.00 h: Descans 
 
11.30 h: Exemples de bones pràctiques 
- Programes de promoció d'hàbits saludables.
 
12.30 h: Precs i preguntes
Odoo CMS - a big picture