Últimes places per demà. Esteu a pocs dies d'aconseguir tots els vostres objectius

Organitzem la sessió 'El mapa vital' que us ajudarà a planificar-vos per assolir nous reptes amb una visió exitosa

Compartir

Vols passar d'això ...?
 

No tinc clars els meus objectius a la vida, No arribo be a final de mes, M'agradaria tenir millor salut, No m'organitzo, Em costa tenir temps lliure i quedar amb els amics, familia i parella, Fa temps que no em sento feliç, Tots o alguns dels anteriors.

A això ...?

Tenir clar el que vull + Gestionar be els meus diners + Tenir millor salut+ Estar organitzat + Gaudir més dels amics, parella i familia + Sentir-me content, centrat i feliç + Tenir una visió clara i global de la meva vida

CEPTA organitza, el pròxim 16 de novembre, una sessió consistent en un esmorzar motivacional per tal d’ajudar a tots aquells que hi assisteixin a marcar-se objectius. Això es farà mitjançant l’aplicació de les bases del Mapa Vital, el qual ajuda a establir fites a assolit tan laborals com vitals. La jornada es dirigeix a persones que hagin experimentat diferents tipus de problemes com no tenir clars els objectius a la vida, dificultats per arribar a final de més o no tenir temps lliure per a un mateix.

L’encarregat de conduir l’acte será el consultor d’empreses Rafel Llevat. Segons ell, la sessió és «una eina pràctica que pot aplicar-se en molts moments diferents de la nostra vida, ja que ens ajuda a posar sobre el paper on som i el que volem aconseguir». Els participants podran elaborar el seu Mapa Vital, amb els seus objectius i fites, durant la mateixa jornada. Llevat també apunta que aquesta pràctica té efectes molt positiu a l’hora de «millorar la productivitat i ser eficient, pel que és una tècnica que té un gran valor en l’àmbit empresarial».

INSCRIPCIONS

JORNADA CEPTA 'EL MAPA VITAL' 

Dia: 16 de novembre 2017, dijous
Hora: 9.30h. / Esmorzar 10.30 h
LLoc: CEPTA, avgda. Roma, 7, 6èna. planta
PVP: Socis 10 €, No socis 25€ (esmorzar inclòs)