Un acord descobrirà tot el que una mútua pot fer per la vostra empresa

CEPTA signa un conveni de col·laboració amb mútua Egarsat que facilitarà informació als associats en temes clau per l’empresa

Compartir

En moltes ocasions, empreses i autònoms exercim les nostres professions sense consultar quines són els avantatges que la nostra mútua pot proporcionar-vos. El desconeixement dels serveis que aquestes entitats poden proporcionar-nos, com a treballadors i empresaris, poden anar en detriment tant de l’activitat habitual com de la prestació de serveis en cas de malaltia, accident o una incapacitat de qualsevol tipus. 
 

Per aquest motiu, CEPTA ha signat un acord de col·laboració amb mútua Egarsat, un agent que treballa per mantenir als seus mutualistes i col·laboradors permanentment actualitzats sobre totes aquelles qüestions que la normativa estableix en matèria laboral i de Seguretat Social, amb la finalitat de facilitar la pràctica professional. 

El nou pacte de col·laboració permetrà als associats de la confederació estar informats de les darreres novetats que mouen el sector, com és l’aplicació del Reial Decret-llei 28/2018, de 28 de desembre, que tracta sobre la revaloració de les pensions públiques i altres mesures urgents en matèria social, laboral i d'ocupació, publicat al BOE el 29 de desembre, que introdueix novetats que poden ser d’utilitat per a empreses i autònoms. 

“El nostre objectiu és col·laborar amb els socis de CEPTA a diferents nivells, entre els que s’hi inclouen la sensibilització per la prevenció de la salut, la nova normatica de la Seguretat Social, l’àmbit de Recursos Humans o les cotitzacions, entre molts altres”, explica la gestora de serveis a la província de Tarragona, d’Egarsat, Carme Cívico Rivera, que posa en relleu que la mútua “ofereix molts serveis, que sovint són desconeguts, i que poden ser de molta ajuda a l’hora de promocionar la productivitat i la seguretat en l’entorn de treball”. 

La mútua Egarsat proporciona serveis adaptats a autònoms i pimes, però també treballa per grans empreses com el F.C. Barcelona o Girona Futbol Club, entre altres. A les comarques de Tarragona, Egarsat compta amb una seu a la Rambla Nova 127 i també amb centres assistencials als municipis de Tarragona, Reus i Salou. 
 

Odoo CMS - a big picture