Un simulador per reduir els accidents ‘in itinere’

CEPTA acull sessions de prevenció en desplaçaments laborals per carretera amb l’ajut de les últimes tecnologies

Compartir

Cada any a Catalunya es produeixen a prop de 25.000 accidents de trànsit amb víctimes en les nostres carreteres. Una anàlisi més profunda de la situació mostra que pràcticament la meitat d'aquests accidents es produeixen a l'entorn laboral i que, per tant, les empreses poden poder de la seva banda per ajudar a resoldre aquesta situació.  

 
Per aquest motiu, les instal·lacions de CEPTA de l’Avinguda Roma han acollit durant la darrera setmana diverses sessions destinades a prevenir els accidents de trànsit en l’entorn natural. Les sessions s’han dut a terme en col·laboració amb la Mútua Asepeyo, en grups reduïts que han tingut l’ocasió de provar les seves capacitats de conducció en un simulador d’alta immersió

D’aquesta manera, l’experiència ha resultat una magnífica ocasió per a detectar els punts dèbils dels conductors a la carretera de manera personalitzada. En les sessions teòriques, s’ha analitzat un per un els principals perills al voltant i, després, els assistents han tingut l’ocasió de mesurar la seva capacitat de conducció al volant. 

Les empreses que desitgin rebre assessorament sobre assessorament en accidents de trànsit en l’àmbit laboral, poden sol·licitar informació a través del departament de Serveis, al telèfon del 977 211 966 o a l’adreça de correu serveis@cepta.es. 
 

Odoo CMS - a big picture