Us ajudem a evitar el furt il·legal de dades

Una nova jornada us mostra els passos a seguir per mantenir en secret la informació dels vostres clients

Compartir

Esteu protegits davant dels possibles furts de dades? Avui dia, la protecció de la informació és un dels grans reptes al que s’enfronten molts negocis, que veuen com cal estar al dia de les noves normatives que sorgeixen en aquest àmbit. 
 

Amb l’objectiu de donar a conèixer les principals novetats de la Llei, i les aplicacions pràctiques en deriven per les empreses, la seu de CEPTA ha acollit recentment la jornada ‘El vostre negoci està prou protegit? Resolem els vostres dubtes sobre protecció de dades’, una sessió destinada a tractar sobre els aspectes més rellevants en política de seguretat. 

La sessió ha anat a càrrec de Francesc Canalda, director General d’Ateneu Privacy Consulting, que ha informat als ponents de la importància de la nova normativa de Protecció de Dades, que incorpora els Drets digitals i la concreció de tenir, segons activitats o tractaments, un Delegat de Protecció de dades (DPO).

Altres temes que s’han tractat durant la sessió són la classificació dels fitxers, principis del tractament, intervinents, licitud del tractament, política de seguretat i DPO. Tots els participants van poder exposar els seus dubtes personals i participar del debat obert. 

Si desitgeu fer-nos una consulta concreta sobre gestió de dades o desitgeu sol·licitar l’atenció personalitzada dels nostres assessors, podeu posar-vos en contacte amb nosaltres a través del telèfon 977 211 966 o el correu electrònic serveis@cepta.es. 
 

Odoo CMS - a big picture