Us ajudem a gestionar els riscos del vostre negoci amb Fabroker

Els associats de CEPTA poden gaudir d’un servei preferent d’aquesta companyia especialitzada en mediació d’assegurances

Compartir

La vostra empresa compta amb totes les assegurances en regla? Sou responsables de pimes i teniu problemes per entendre tots els confusos contractes que garanteixen la seguretat del vostre negoci? Sí és així, deixeu que una companyia experta en mediació d’assegurances us ajudi a fer part de la feina, el que us permetrà treballar tranquils i en les màximes condicions d’estabilitat. 
 

Per aquest motiu -i donada la importància que té aquest àmbit de treball per la seguretat en l’empresa- CEPTA ha signat aquest mes de febrer un conveni de col·laboració amb Fabroker, una empresa especialitzada en mediació d’assegurances que oferirà els seus serveis als associats de la confederació empresarial. 

“Fabroker se situa entre el client i l’asseguradora i treballem per aportar tranquil·litat a l’empresa assegurada. El nostre àmbit d’actuació és tot el que afecta la previsió per tal que el nostre client estigui preparat per qualsevol contingència”, destaca el director tècnic de Fabroker, Quico Solà, que destaca que l’empresa, que es constitueix com a tal el 1998, compta amb tres oficines a Tarragona ciutat i una delegació a Reus, tot i que ofereix serveis al conjunt de la província.


"Com a companyia de mediació, ens agrada treballar de manera diferent i ser frescos”, apunten els responsables de l’empresa, que actualment compta amb prop de 40 treballadors i ofereix serveis de gestió de les seves assegurances, examen de riscos i possibles solucions, a més a més, de l’aportació professional de la gestió de contractes


La nostra feina és gestionar tota la informació que una pime o empresa pot no dominar del tot i que es refereix a la gestió del risc”, comenta Enric Gil, responsable de la divisió empresarial del Fabroker, que afegeix que l’empresa lluita “perquè tota la gestió sigui correcta i el màxim de fàcil del client mediant entre les dues parts per tal de garantir que el risc estigui controlat en tot moment”. 


Els associats de CEPTA tenen l’ocasió de gaudir dels serveis que ofereix Fabroker en unes condicions especials. Si necessiteu més informació, podeu contactar amb nosaltres a través de l’adreça de correu electrònic serveiscepta.es i el telèfon 977 242 313. 

MÉS INFORMACIÓ SOBRE FABROKER 

 

Odoo CMS - a big picture