Us ajudem a retallar la despesa energètica del vostre negoci

Podeu optimitzar les tarifes que pagueu amb la col·laboració de gestors energètics

Compartir

La despesa energètica és un dels grans factors a tenir presents a l’hora de calcular les despeses que genera el nostre negoci, una partida que sovint no es té en compte d’acord amb l’estalvi que pot suposar-nos si s’aplica una gestió responsable i un pla eficient de despesa energètica. 
 

La vostra empresa paga massa per l’energia que consumeix? Creieu que podríeu reduir el consum del vostre negoci, però no sabeu com reclamar millors tarifes? Si heu respost afirmativament a les dues qüestions, us interessa als serveis que ofereix un gestor energètic, un professional que vetlla per garantir l’eficiència de qualsevol negoci i d’oferir les mesures d’estalvi més encertades per cada empresa concreta. 

Amb l’objectiu de poder oferir totes les possibilitats d'aquest professional, CEPTA ha signat un conveni de col·laboració amb l’equip de professionals de SE7ENERGIA, una companyia especialitzada en el servei de gestió energètica que aplica respostes provinents de l’enginyeria i que presta serveis a les comarques de Tarragona.  

“Volem oferir als associats de CEPTA la possibilitat d’assessorar-se amb els nostres professionals. Ens ocupem d’àrees que poden ser-los d’interès, com poden ser l’optimització tarifària i l’obtenció de preus que resultin realment competitius”, explica Carles Ferrer, responsable de l’àrea tècnica de l’empresa. 

D’aquesta manera, a partir d’ara la Confederació Empresarial amplia la seva carta de serveis a les empreses associades, i aporta l’opció de fer realitat solucions especialitzades en matèria d’estalvi i eficiència energètica. 

Les empreses que estigueu interessades a conèixer més a fons totes els avantatges d’incorporar un gestor energètic es poden posar en contacte amb el departament de Serveis, a través de l’adreça serveis@cepta.es o del telèfon 977 211 966.