Us esperem a la Nit Empresarial 2017 del 16 de juny

Els reptes que portarà el pròxim 2018 marcaran la trobada empresarial de les comarques de Tarragona

Compartir

Odoo CMS - a big picture

Mirar al futur 

Enguany la Nit Empresarial se centrarà en les oportunitats que presenta el 2018 

El pròxim 16 de juny, el Palau Firal i de Congressos de Tarragona acollirà una nova edició de la Nit Empresarial, la trobada de les empreses de les comarques de Tarragona, que cada any organitza CEPTA amb la intenció de tractar amb l'empresariat tarragoní els temes d'actualitat que puguin ser del seu interès. 

Enguany, la Nit Empresarial mira al futur i, concretament, a l'any 2018 per tractar aquells esdeveniments que poden marcar el futur i eixamplar les fronteres de les empreses de Tarragona. 

En aquest sentit, la trobada marcarà aquells actes que poden ser determinants per al futur econòmic de la província, al mateix temps que -com en ocasions precedents- es facilita el contacte entre diferents empreses, en una jornada distesa i oberta al diàleg. 

A més, en el marc de l'acte s'entregaran també els Guardons CEPTA 2016, els premis que atorga Cepta i el jurat de la Nit Empresarial 2017 a aquelles empreses de les comarques de Tarragona que han destacat, durant el 2016, en diversos àmbits de la societat.

A la web de la Nit Empresarial 2017 trobareu tota la informació sobre aquest esdeveniment, que es durà a terme el pròxim 16 de juny al Palau Firal de Congressos de Tarragona. La data màxima de presentació de candidatures per als premis és el pròxim 2 de juny. 

CONSULTEU TOTS ELS DETALLS DE LA NIT EMPRESARIAL