Us esperem al 4t dia de l'Emprenedoria de Calafell el 6 de juny

CEPTA col·labora en aquest esdeveniment que tractarà tots els aspectes relacionats amb la creació d'empreses de les comarques de Tarragona

Compartir

Us esperem el pròxim 6 de juny a Calafell!

Com en edicions precendents, CEPTA participarà en l'edició d'enguany del Dia de l'Emprenedoria, que es durà a terme el 6 de juny a Calafell. Us esperem al nostre estand, on us informarem de totes les avantatges que comporta ser soci de CEPTA i tots els cursos, jornades i serveis al vostre abast. Ah, i també us parlarem de la Nit Empresarial que celebrarem el 16 de juny. 

La 4ª edició del Dia de l’Emprenedoria del Sud de Catalunya és una jornada pensada per al col·lectiu empresarial i emprenedor, i té com a finalitat principal abordar aspectes rellevants i d'interès per a les persones emprenedores, empresàries i properes al món de l'empresa. Vol ser un punt de trobada i una festa de l’emprenedoria de les comarques tarragonines. Organitzada pel conjunt d’entitats que formem part de la xarxa URV Emprèn,  la seva seu té caràcter rotatori entre les diferents viles i ciutats del territori.

L’organització d’aquesta quarta edició correspon a l’Ajuntament de Calafell i a la Universitat Rovira i Virgili, que hem preparat un programa de gran valor per a tots els emprenedors i empresaris. La jornada tindrà lloc el proper dimecres 6 de juny al Teatre Auditori Municipal Joan Colet de Calafell.

Aquest dia, tindreu l’oportunitat de compartir experiències i coneixements amb un gran nombre de persones que, com vosaltres, volen tirar endavant els seus projectes, a base d’esforç i superació personal. Hi trobareu tota mena de suport i orientació per millorar els vostres recursos i afrontar amb èxit els vostres reptes. Creiem que és una cita obligada tant per a tots els que s’inicien en el món de l’emprenedoria com per als empresaris ja consolidats.

INSCRIU-TE A L'ACTE

Odoo text and image block