Us esperen nous reptes i il·lusions arreu del món

Des de CEPTA us oferim el servei d'Assessorament Internacional, que us permetrà conèixer quins països poden ser mercat exterior més interessant per a donar a conèixer el vostre negoci

Compartir

Comenceu el nou any amb nous reptes, il·lusions i metes de futur que poden servir perquè el vostre negoci faci un pas endavant de qualitat. 
 
Des de CEPTA us oferim el servei estable d'Assessorament Internacional, un programa estable de serveis que us permetrà conèixer a fons quin és el producte o servei que oferiu i quins països podem configurar el mercat exterior més interessant per a donar-lo a conèixer. 
 
Des de la confederació empresarial us ajudem en tot el procés, des de la preselecció de possibles destinataris d'arreu del món interessats a establir una línia de negoci fins a l'ajuda a l'hora de tancar el tracte final que us permetrà completar la vostra gestió d'internacionalització. 
 
Deixeu-vos assessorar pels nostres experts, que aïllaran per a vosaltres el canal de distribució i llistat de potencials clients més adequats per al vostre cas, a més a més d'oferir continuïtat a través del seguiment directe dels contactes realitzats. 
 
A més, ens ocuparem de concertar visites, resoldre qualsevol dubte sobre temes duaners. El nostre servei també persegueix l'objectiu de parlar directament amb els clients per a detectar els dubtes i necessitats que puguin tenir sobre el producte. 
 
Us oferim un assessorament molt complet que us serà de gran ajuda per tal d'exportar la vostra empresa a l'exterior. 
Consulteu amb nosaltres: serveis@cepta.es / 977 211 966