Us expliquem tot el que pot fer l’energia fotovoltaica per la vostra empresa

La sala d’actes de CEPTA s’omple durant la jornada tècnica d’autoconsum fotovoltaic

Compartir

Fomentar l’autoconsum i donar un tomb a la manera com, fins ara, s’aprofitava l’energia de plaques solars i altres sistemes de producció d’electricitat a través de les energies renovables. Aquest és un dels objectius que s’obren per a moltes empreses que estan realitzant el salt a les energies verdes, un canvi de paradigma que impulsa la realitat i també la nova normativa que s’obre davant d’aquestes oportunitats i que representa tot un repte per a molts petits empresaris. 
 

Amb l’objectiu d’acostar els beneficis i oportunitats que suposa l’autoconsum, CEPTA i SE7ENERGIA han impulsat una jornada tècnica sobre energia fotovoltaica que ha omplert d’assistents la sala d’actes de la confederació empresarial. L’acte ha estat conduït pels responsables de SE7ENERGIA, que han explicat alguns passos imprescindibles que han de dur a terme aquelles empreses que vulguin canviar la seva manera de subministrar energia. 

Així, la trobada ha servit, per exemple, per a tractar alguns dels punts que ha d’incloure el balanç energètic i econòmic i quins han de ser els passos a completar per tal d’elaborar el pre-estudi i primera valoració del projecte, l’elaboració de pressupostos i la gestió de la tramitació, entre altres aspectes. 

En la sessió, s’ha tractat amb detall els aspectes que ha de complir la memòria tècnica valorada, de la qual en depenen aspectes importants com les desgravacions que suposa el servei, l’escalabilitat de la inversió, les variables que afecten al rendiment, la instal·lació i legalització, el pressupost i la monitorització del servei, per exemple. A més, s’ha tractat un cas d’èxit d’autoconsum elèctric fotovoltaic. 

La sessió ha estat seguida amb molt interès per part de tots els assistents, que han pogut consultar tots els aspectes d’un canvi de regulació que permetrà consumir l’energia autoproduïda i obtenir un estalvi econòmic important, a més de contribuir a aconseguir un món més net i sostenible
 

Odoo CMS - a big picture