Us obrim el mercat del centre d'Europa

Participeu de la missió comercial que organitza CEPTA I Fepime a Viena els dies 14 i 15 de maig

Compartir

CEPTA i Fepime Catalunya dins del seu programa d’internacionalització PROXI organitza una  trobada amb empresaris potencialment compradors a la ciutat de Viena, a Àustria.
 
Sectors convidats:
 Automoció
 Químic
 Farmacèutic

En col·laboració amb la WKO (Austrian Federal Economic Chamber) de Viena, es prepararà una agenda de contactes per a les empreses participants.


Àustria: Oportunitat per a les empreses

Àustria és un país per a empreses que busquen clients, distribuïdors o socis comercials. Malgrat la seva reduïda grandària (8,2 milions d'habitants), Àustria gaudeix d'una posició geogràfica estratègica, en el cor d'Europa, i forts vincles econòmics amb la regió de l'Est d'Europa.

Així mateix, és un mercat amb un alt poder adquisitiu, el segon de la Unió Europea en termes de PIB per càpita, que supera els 47.000 dòlars. Les ciutats més poblades i principals centres econòmics del país són: Viena (la capital), Graz, Linz, Salzburg i Innsbruck.

L'economia austríaca es caracteritza per la seva solidesa i gran obertura a l'exterior. Es tracta d'un mercat madur, amb una àmplia oferta de productes i serveis, on el sector terciari genera més de dos terços del valor afegit brut i ocupa a gairebé el 70% de la població activa. Així mateix, la seva activitat manufacturera és altament competitiva. 

El principal avantatge d'Àustria resideix a la seva mà d'obra qualificada, el seu patrimoni
cultural i una elevada qualitat de vida. Àustria, és el segon país de l'Àrea euro amb menor taxa d'atur: 5% en 2016; només per darrere d'Alemanya (4,98%) segons dades del FMI. Àustria compta amb un clima de negocis excel·lent (qualificació “A1”, segons *Coface), on les empreses presenten nivells de deute baixos i existeix una elevada diversificació industrial.

Els acords contractuals s'apliquen amb eficàcia, i la protecció de la propietat intel·lectual és elevada. A més, l'alt grau de transparència és una fortalesa institucional clau.

Per rebre tota la informació sobre aquest esdeveniment, cliqueu en l'arxiu en PDF ue us adjuntem. A més a més, podeu sol·licitar més informació a través de l'adreça de correu serveis@cepta.es i els telèfons 977 211 966 i 977 242 313.