Us oferim 25 anys d’experiència per al vostre parc d’impressió

Els associats de Cepta poden gaudir de descomptes exclusius en la compra d’equips i consumibles

Compartir

Necessiteu actualitzar els vostres equips de reproducció? Heu de fer reparacions en els aparells de l’oficina i no sabeu quina opció és la que us ofereix una major qualitat? 

Comptar amb un bon servei tècnic és important per allargar la vida dels equips amb els quals treballeu cada dia i, sens dubte, assegurar-se d’un bon servei és sempre una inversió de futur. 

Per aquest motiu, a partir d’ara els associats de Cepta tenen l’ocasió de gaudir dels serveis de Copimac, una empresa que compta amb més de 25 anys d’experiència i que us podrà assessorar en tots els serveis relatius al vostre parc d’impressió, consumibles, avaries o monitoratges, entre altres. 

Els tècnics especialitzats de Copimac s’encarreguen de realitzar tot el procés d’acompanyament al client, des de la diagnosi, implantació del seu sistema, fins al servei post venda.

Els clients compten, a més a més, amb un servei integral que es complementa, a més a més, amb l’assessorament en aparells que completen la tasca diària a la vostra oficina, com destructores o enquadernadores, entre altres. 
 
Copimac és una empresa que està especialitzada en equips d’impressió i solucions digitals, que garanteix una gamma generosa de serveis adaptats a les necessitats de les empreses i que disposa d’un equip tècnic propi certificat en màquines multifuncionals tant d’oficina com de producció.

Si esteu interessats en gaudir de descomptes en els serveis que us ofereix l’empresa, contacteu amb nosaltres a través del correu electrònic serveis@cepta.es i el telèfon 977 242 313. 

CONSULTEU TOT EL QUE US OFEREIX COPIMAC