Us oferim noves eines per a contractar l'electricitat a millor preu

CEPTA signa un nou conveni de col·laboració amb EnergyHouse

Compartir

La vostra electricitat a millor preu 

Assessorem a tot tipus d'empreses per tal que puguin contractar la tarifa que millor s'ajusti a les seves condicions

Aquest dimarts 21 s'han reunit el president de CEPTA Jose Antonio Belmonte i els gerents de ENERGYHOUSE Jaime Jaquotot i Carlos Vidal per firma l'acord d'una iniciativa comuna entre ambdues organitzacions. L'objectiu final de l'acord és que les empreses associades a CEPTA puguin gaudir de millors estalvis energètics, a partir de la corresponent revisió de la factura del client i analitzant diversos paràmetres amb una eina informàtica.

ENERGYHOUSE és una empresa que assessora a les empreses en tot el tema energètic de qualsevol sector, tan petites com mitjanes. Tal i com afirma Vidal, “L'objectiu principal d'aquest acord es que CEPTA pugui assessorar als seus associats a través de la nostre plataforma.” ENERGYHOUSE conta amb una plataforma multimarca que permet veure com esta el client contractat i a partir d'aquí veure les diferents opcions de contractació que hi ha en el mercat. 

El paper de ENERGYHOUSE és totalment imparcial, l'associat de CEPTA es qui decideix quina comercialitzadora vol. També ofereixen un servei per optimitzar diferents aspectes de la factura tan de llum com de gas, com pot ser optimització de les potencies, revisen el preu de la potència, el preu de la energia, la reactiva, i com esta contractat el tema de las potencies. 

Per a més informació sobre aquest conveni i sobre com podeu rebre aquest servei, poseu-vos en contacte amb el departament de Serveis de CEPTA, a través de l'adreça de correu serveis@cepta.es o el telèfon 977 211 966. 

Consulteu tot el que pot oferir-vos ENERGYHOUSE