Baròmetre de la PIME

Tant a Espanya com a Catalunya no hi haurà digitalització real si no es digitalitzen les pimes. Conscients d’això, CEPYME ha preparat una nova edició del baròmetre #LaPimeparla específic sobre digitalització. En l'actual situació econòmica que travessa la petita i mitjana empresa, la transformació digital ha de convertir-se en una palanca clau, per la qual cosa des de CEPYME es vol conèixer com estan preparats els empresaris per als desafiaments del futur.

Compartir

A més de demanar-vos que completeu l'enquesta personalment, que a penes porta uns pocs minuts que seran molt productius, us prego també la vostra col·laboració perquè difongueu aquesta enquesta entre els vostres associats, i així aconseguim una alta participació que ens permeti aconseguir una informació homogènia i significativa en el major nombre de territoris i sectors, també en l’àmbit català.

Davant la difícil situació que estan travessant les PIMES espanyoles des de 2020, a la qual s'han sumat recentment noves amenaces com la inflació, l'encariment dels preus de la gasolina i de la llum o l'amenaça del desproveïment, considerem que cobra especial importància dur a terme aquest tipus d'accions que, en aquest cas, ens serviran per mesurar com estan preparades les pimes davant els desafiaments de la revolució digital.

Pot realitzar l'enquesta (en uns pocs minuts) en el següent enllaç 

Aprofitem l'oportunitat per compartir novament amb vosaltres la circular número 8 de Fepime en la qual es van presentar els resultats en l'àmbit català de l'anterior edició del baròmetre #LaPimeparla realitzat entre gener i maig del 2022. Si vol veure la ciruclar cliclar aquí

Rebi una cordial salutació