Coneix els ajuts i recursos al teu abast per digitalitzar-te. Assessorament en els cupons a la innovació i indústria 4.0 d'ACCIÓ

CEPTA amb la col.laboració de Foment del Treball i el suport del Departament d’Empresa i Treball, compta amb un servei d’assessorament en transformació digital per a pimes i autònoms en el mar del programa Digitalitza’t. Aquest servei 100% subvencionat per les empreses compta amb la col.laboració d’assessors acreditats per ACCIÓ, l’Agència per a la Competitivitat de l’Empresa de la Generalitat de Catalunya, que realitzaran un exercici de diagnosi inicial per incorporar tecnologies de la industria 4.0 al teu negoci.

Compartir

A través del programa Digitalitza’t també s’ofereix assessorament a les pimes que vulguin sol.licitar els cupons relatius a innovació i industria 4.0 (diagnosi i assessorament en la implantació).

Digitalitza’t és un projecte impulsat per Foment del Treball amb el suport del Departament d’Empresa i Treball de la Generalitat de Catalunya i la col.laboració de CEPTA, que acompaña les empreses, especialmente les pimes, en el camí cap a la transformació digital.

Per a més informació, poden contactar al tlf. 977 211 966 al nostre Dpt. Serveis.