El millor talent en R+D al teu abast

Estàs preparant un projecte de recerca aplicada? Necessites trobar l'investigador adient per dur-lo a terme?

Compartir

Estàs preparant un projecte de recerca aplicada? Necessites trobar l'investigador adient per dur-lo a terme?

Ja s’ha obert la nova convocatòria del programa TECNIOspring Plus, el programa d’ACCIÓ que ofereix ajuts del 100% per contractar personal d’R+D experimentat a les empreses amb seu operativa a Catalunya i a les entitats acreditades TECNIO.

Enguany, la convocatòria compta amb un pressupost de 4,7 milions d’euros i té l’objectiu d’impulsar l’accés del teixit empresarial català a la innovació i l’R+D, a través de la contractació d’investigadors experimentats de qualsevol nacionalitat.

El programa TECNIOspring PLUS et permetrà desenvolupar, durant dos anys, un projecte de recerca aplicada a cost zero amb la incorporació del millor talent en R+D.


Si ja has trobat l’investigador més adient...

 
Sol·licita ja l’ajut presentant el teu projecte de recerca aplicada i les dades de l'investigador que el durà a terme.
 


Encara no has trobat l’investigador?

 
T’ajudem a trobar-lo. Envia’ns la descripció del perfil que necessites per identificar l'investigador més adequat per dur a terme el teu projecte de recerca.
 


Des del 2013 s’han concedit un total de 63 ajuts a la contractació de personal investigador, i la previsió és que durant el període 2016-2021 (amb 10 M€ de pressupost) se n’atorguin 72 més.

Aquest programa s'emmarca dins de les Accions Marie Sklodowska-Curie de la Comissió Europea i està alineat amb l’estratègia RIS3CAT, així com amb la Europe Strategy 2020.

Per a més informació, clicar al següent enllaç:

http://www.accio.gencat.cat/ca/serveis/innovacio/innovacio-empresarial-i-rd/tecniospring-plus/?utm_medium=btnInscripcions&utm_campaing=ACT&utm_source=ACT18-123