Esmorzar de finançament: El pacte de socis per emprendre sense conflictes

Data: Dijous, 21 de març de 2019. Horari: De 10h. a 11,30h. Lloc: Aules Formació. Diputació Tarragona. C/ Carles Riba, 6 baixos - Tarragona.

Compartir

L’objectiu del pacte de socis és evitar conflictes i anticipar possibles problemes que puguin sorgir entre els socis o amb tercers. És per això que resulta imprescindible incloure-hi clàusules que regulin el govern de la societat, els drets d’adquisició o les opcions de sortida, entre d’altres.

Durant el proper esmorzar de finançament, Sílvia Martínez Losas, sòcia fundadora de LEXCREA, despatx d'advocats enfocat en l'assessorament a emprenedors i inversors, business angels i entitats de capital risc, ens parlarà de la importància del pacte de socis i les clàusules essencials que ha de contenir.

La Silvía Martínez és llicenciada en Dret per la Universitat de Navarra, llicenciada en Administració i Direcció d'Empreses per la Universitat Abat Oliba-CEU i membre de l'Il·lustre Col·legi d'Advocats de Barcelona (ICAB) i del Col·legi d'Economistes de Catalunya.

Els esmorzars de finançament són trobades mensuals amb experts de l’ecosistema financer i els mercats de capital, tant a escala nacional com internacional. En aquestes sessions podràs conèixer nous instruments financers (capital risc, crowdfunding, business angels,...) i aprendre dels casos d’èxit més recents d’inversors i emprenedors. Tot això amb un networking previ on tindràs la possibilitat de conèixer gent interessada en el món de l’empresa, l’emprenedoria i les finances.

Un emprenedor, assessor, consultor o inversor que vol conèixer més sobre els aspectes legals que envolten les startups.

10.00 h

Benvinguda

10.05 h

El pacte de socis per emprendre sense conflictes

Sílvia Martínez, sòcia fundadora de LEXCREA

10.40 h

Torn obert de paraules

11.00 h

Cafè networking

11.30 h

Fi de la sessió

Per poder- se inscriure clicar al següent enllaç

http://agenda.accio.gencat.cat/inscripcions/-/inscripcio/2019/03/21/x3R5L3bTirI9nz_z85jUAA/esmorzar-de-financament-el-pacte-de-socis-per-emprendre-sense-conflictes-tarragona