Experts en Linkedin expliquen les possibilitats d'aquesta xarxa social

CEPTA acull una jornada sobre les opcions que obre aquest portal per a promocionar qualsevol negoci a les instal·lacions de la confederació empresarial

Compartir

Com poden ajudar-nos les xarxes socials a millorar la imatge i difusió de qualsevol empresa? Explicar com podem usar de manera efectiva totes les possibilitats d'aquestes eines és l'objectiu que ha centrat la jornada que han acollit les instal·lacions de Cepta. 

Quines són les pautes més correctes a usar quan fem servir Linkedin i quines són les estratègies que és millor no psoar en marxa? Aquesta és la pregunta central que ha guiat la jornada que ha acollit aquest dilluns les instal·lacions de Cepta, una jornada encaminada a trobar el mètode pper aconseguir que qualsevol tipus de negoci tingui eines per a desenvolupar un pla de promoció a través de les xarxes socials, especialment Linkedin, una de les eines a l'abast de moltes companyies per a donar-se a conèixer. 

La jornada -organitzada per Cepta i Infolab, com a partner premium de Wolters Kluwer- ha ajudat als assistents a identificar clients potencials i a gestionar un bon perfil en aquesta xarxa, un pas que, sens dubte, és imprescindible per a desenvolupar-se amb èxit en aquesta xarxa social, una eina que resulta molt útil a l'hora d'oferir contingut de valor als nostres clients i que també ofereix eines gratuïtes de treball que cal conèixer i executar. 

Els clients de Cepta que desitgion saber més d'aquesta jornada, poden posar-se en contacte a través del departament de Serveis, a través de l'adreça serveis@cepta.es o el telèfon 977 211 966.