I Jornada: "Talent URV & Empreses"

Data: Divendres, 15 de novembre de 2019. Horari: De 12 h. a 14 h. Lloc: Aula Multimèdia - CTTi - Av. Països Catalana, 18 - Tarragona

Compartir

Benvolgudes i benvolguts,

Els promotors del programa FURV-URV Emprèn es complauen a convidar-vos a participar a la I Jornada “Talent URV&Empreses”, una jornada pensada per al col·lectiu empresarial i emprenedor. La finalitat de la mateixa és ser un punt de trobada per apropar el món universitari, les empreses i els emprenedors, vinculant el teixit empresarial amb el talent del territori.

Els objectius principals de la jornada són crear xarxa al territori, intercanviar experiències, crear sinergies i fins i tot identificar noves oportunitats de negoci. Una oportunitat ineludible per conèixer i interactuar entre empreses i projectes de gran talent del nostre territori.

Hem preparat un programa dinàmic i vivencial on tindreu l’oportunitat de compartir experiències i coneixements amb persones que han tirat endavant els seus projectes. Creiem que és una cita obligada tant per a tots als/les empresaris/es ja consolidats/es com per a les que s’inicien en el món de l’emprenedoria.

La jornada tindrà lloc el divendres 15 de novembre a les 12h al Centre de Transferència de Tecnologia i Innovació de la FURV.

Per a inscripcions i més informacions:

Per conèixer més sobre el programa Talent FURV-URV Emprèn clica aquí