Job dating Pirineus – Costa Daurada

Dilluns dia 3 d’octubre tindrà lloc a Tarragona el Job dating Pirineus – Costa Daurada. La finalitat de l’esdeveniment és que empresaris (principalment del sector de l’hoteleria) de la Vall d’Aran, els Pallars i l’Alt Urgell contractin talent per cobrir les necessitats de personal per a la temporada d’hivern a la vall i a la muntanya. Pensem especialment en el personal que finalitza la temporada d’estiu a la Costa Daurada.

Compartir

Des del Servei Territorial d’Ocupació a Tarragona, el Servei Territorial d’Ocupació a Lleida, Alt Pirineu i Aran i l’Àrea de Serveis a l’Empresa del Servei Públic d’Ocupació de Catalunya (SOC) hem recollit la petició que l’empresariat d’aquestes comarques pirinenques ens va realitzar l’any passat. 

Des del SOC organitzem aquest esdeveniment conjuntament amb l’Ajuntament de Tarragona, mitjançant Tarragona Impulsa.

Us demanem que col·laboreu fent difusió d’aquest acte entre aquelles persones de les vostres bases de dades que reuneixin els requisits dels perfils sol·licitats així com entre aquelles empreses del sector de l’hostaleria que finalitzen la campanya d’estiu perquè informin el seu personal del Job dating i de la possibilitat de treballar també a l’hivern en aquests altres indrets. Suggerim que adjunteu el cartell informatiu que us enviem i indiqueu que cal emplenar el formulari d'inscripció

Per reforçar la difusió, aniria bé que ens en féssiu ressò a través de les vostres xarxes socials. A més del cartell, al text explicatiu caldria fer-hi constar l’enllaç al formulari d'inscripció per poder-s’hi  inscriure directament.

Us detallem els llocs de treball oferts i les competències requerides d’algun dels perfils del sector de l’hoteleria.

El Job dating Pirineus – Costa Daurada se celebrarà el dilluns dia 3 d’octubre a l'Intitut Català de Seguretat i Salut Laboral, al costat de l'Oficina de Treball Tarragona-Campclar, al carrer del Riu Siurana, 28, 43006 Tarragona. En horari de 10 a 14 hores.

Cordialment,


Mireia Batalla Magriñà

Tècnica de Gestió l Àrea de Serveis a l’Empresa

Servei Territorial de Tarragona

C. Joan Baptista Plana, 29-31 l 43005 Tarragona l  Tel. 977 425 006  Ext. 1785 l