Jornada Connect @ treball i talent

Data: Dijous, 28 de novembre de 2019.Horari: De 9 h. a 17 h.Lloc: Seminari. Centre Tarraconense. C/ Sant Pau, 2 - Tarragona

Compartir

Aquesta jornada té com objectiu donar a conèixer i posar en valor els programes que desenvolupen, en l’àmbit de l’Ocupació l’Emprenedoria, les entitats locals del Camp de Tarragona, les Terres de l’Ebre i del Baix Penedès per a la seva població. Alhora, es vol donar visibilitat a la comunitat emprenedora d’aquest territori mitjançant un espai de trobada i de networking on poder compartir experiències, contactes i fer sinergies. 

La jornada comptarà amb una xerrada inaugural a càrrec del reconegut emprenedor Xavier Verdaguer, fundador del Imagine Creativity Center i que compta amb una trajectòria de més de 25 anys en el món de l’emprenedoria.

Així mateix, es realitzaran tres taules rodones sobre ocupació, emprenedoria i el món de les startups i empreses escalants, en les quals participaran algunes de les entitats locals que treballen en aquests àmbit per tal de posar en comú idees, recursos, programes, activitats i metodologies,  relacionades amb el foment de l’esperit emprenedor, l’ocupació i la creació i consolidació d’empreses.

A més, es durà a terme un concurs de pitch entre les startups i empreses expositores a la jornada.

D’altra banda, hi ha previst un dinar networking a peu dret, al qual cal fer una inscripció prèvia per assistir-hi, abans de continuar amb la jornada.

Us convidem a fer la vostra inscripció, clicant aquí