Jornada: Eines d'Excel·lència en Gestió

El proper 18 de juny es realitzarà la jornada: "Eines d'excel·lència en gestió: Inicis, present i futur" organitzat per el Club Excelencia en Gestión Vía Innovación  i la Diputació Tarragona.

Compartir

Fa 16 anys que es va atorgar el primer Reconeixement a l'Excel·lència i ara, a l'any 2019, més de 3.500 organitzacions han obtingut un Segell d'Excel·lència EFQM. En l'actualitat, més de 50.000 organitzacions al món, de molt grans i de molt petites, de tots els diferents sectors d'activitat, utilitzen el Model EFQM d'Excel·lència com a referent per al seu sistema de gestió:

· per a la millora contínua
· per a impulsar la competitivitat
· accelerar la seva transformació

Organitzacions excel·lents, sense distinció de dimensions ni sectors, públiques i privades.

Aquests fets han marcat un abans i un després en la manera d'entendre el funcionament de les organitzacions, en la qual la preocupació per l'autoconeixement i la millora contínua, són la pedra angular en la construcció d'organitzacions destacades per l'eficient gestió dels seus recursos i l'orientació a la satisfacció dels seus clients i altres grups d'interès.

En aquesta jornada es compartirà l'experiència de diferents persones que han liderat i col·laborat en aquesta tasca, i els coneixements d'algunes organitzacions que han arribat a assolir les màximes quotes d'excel·lència. A través d'un interessant programa que inclou:

· Una revisió dels inicis de l'aplicació d'eines per a la gestió moderna.
· Exposició d'experiències pràctiques de la implantació del Model EFQM d'Excel·lència.
· Avançament de les novetats del nou Model EFQM 2020.

Podrem comprendre quines han estat les claus del seu èxit i cóm està contribuint en els seus beneficis apostar pel model de gestió de referencia en el món.

Dirigit a: Directors Generals, Gestors públics i privats, Directors de Qualitat, Responsabilitat Social, Talent, Organització, i en general a totes aquelles persones interessades en la gestió excel·lent, innovadora i sostenible.

Per a més informació i inscripcions clicar al següent enllaç:

http://microsites.clubexcelencia.org/jornada_dip_tarragona