Jornada: "Evitem els accidents laborals per caiguda d'altura"

Data: Dimarts, 7 de març de 2023 Horari: De 10 h. a 13,15 h. Lloc: Palau Firal de Congressos de Tarragona - C/ Arquitecte Rovira núm.2

Compartir

Cada cop són més freqüents les intervencions en les cobertes d'edificis. La instal.lació d'equips de climatització, antenes i intervencions destinades a reduir la demanda energètica de l'edifici, així com obres de rehabilitació i millora en cobertes i patis, cobertes verdes i la creixent demanda d'instal.lacions d'energia solar, en són alguns exemples.
Aquestes  intervencions suposen un increment dels treballs en altura.
Les caigudes d'altura, i especialment les caigudes des de les cobertes dels edificis (teulades, celoberts i terrats), són una de les principals causes d'accidents de treball greus i mortals que tenen lloc a Catalunya.
Per aquest motiu, l'ICSSL ve endegar, a finals de l'any passat, una campany adreçada a tots els agents que intervenen en aquests tipus de treball: persones titulars i usuàries dels edificis; personal tècnic que defineix la intervenció, personal tècnic que defineix la intervenció, personal tècnic d'obra i personal tècnic de prevenció; empreses instal.ladores i persones treballadores autònomes que assumeixen els treballs, i persones treballadores que el realitzen.
Per impulsar aquesta acció de sensibilització, conjuntament amb els materials elaborats, l'ICSSL organitza aquesta Jornada on volem donar veu a tots els agents involucrats, amb l'objectiu que es prengui consciència, des del seu disseny fins a la seva realització i manteniment posterior.
Places limitades, per poder-se inscriure's, poden clicar INSCRIPCIÓ PRESENCIAL
També es podrà seguir per streaming pel canal Youtube del Departament d'Empresa i Treball. 
Salutacions cordials,
Institut Català de Seguretat i Salut Laboral
Departament d'Empresa i Treball
C. Sepúlveda, 148-150
08011 Barcelona