Jornades d'Empreneduria especialitzada i innovació de Catalunya

Adjuntem el butlletí del Servei d’Empreneduria de la Generalitat de Catalunya dels diferents esdeveniments que s'ofereixen.

Compartir

logo

Butlletí EmprènCat

Emprenedoria

Departament d'Empresa i Treball

grey_bar

Jornades d'emprenedoria especialitzada i innovació de Catalunya

Inscriu-te a les Jornades en línia dels dies 27-28 setembre! Unes sessions amb conferències, experiències emprenedores i programes de preacceleració. Organitzat per l'Àrea de Formació i Emprenedoria del DEMT.

Llegiu-ne més

shadow bottom

La Selva disposa de dues entitats de la Xarxa Emprèn que ofereixen Serveis per Emprendre. Per una banda, el Consell Comarcal i per l'altra el Servei de creació i consolidació d'empreses de Promoció de la Ciutat de l'Ajuntament de Blanes.

Llegiu-ne més

shadow bottom

Nova entitat al mapa Serveis per Emprendre

Seguim ampliant el mapa amb Grupo Hostienda, nova entitat donada d'alta a Serveis per Emprendre. Consulta els nous serveis adreçats als emprenedors/es i startups.

Llegiu-ne més

shadow bottom

Premis RuralApps

L'edició de l'SmartCatalonia Challenge celebrada amb l'Institut Cartogràfic i Geològic de Catalunya (ICGC) planteja 3 reptes reals detectats en l'ecosistema d'observació de la Terra per a start-ups i pimes del sector New Space. Fins el 25/11/2022.

Llegiu-ne més

shadow bottom

Convocatòria emprenedoria femenina

Polítiques Digitals obre la 2a convocatòria per impulsar l'emprenedoria digital femenina com a instrument clau per augmentar la presència i el lideratge de les dones en l'àmbit tecnològic. Fins el 05/10/2022.

Llegiu-ne més

shadow bottom

AI & BIG DATA CONGRESS

Congrés de referència i punt de trobada entre professionals, proveïdors i empreses que vulguin desenvolupar o estiguin realitzant projectes en l'àmbit AI & Data Analytics. Tindrà lloc el 25 i 26/10/2022.

Llegiu-ne més

shadow bottom

Programa Valkiria INTECH

Us convidem a la nova edició del Programa Valkiria INTECH d'Institute for Futures by Valkiria, amb la col·laboració de la Generalitat de Catalunya, 22@ Network i Fundació Ibercaja. Començarà el proper 13/10/2022.

Llegiu-ne més

shadow bottom

Premi Emprenedoria

La Fundació Caixa d'Enginyers llança la 10a ed. del Premi Emprenedoria en l'àmbit del desenvolupament sostenible, el medi ambient i la tecnologia per reconèixer el talent i l'excel·lència professional de les empreses. Fins el 30/09/2022.

Llegiu-ne més

shadow bottom

I Setmana de la Transformació Econòmica

I Setmana de la Transformació Econòmica de les Terres de Lleida, Pirineu i Aran dedicada a la Bioeconomia Circular, una iniciativa de la Diputació de Lleida amb el suport de les principals institucions lleidatanes. Del 19 al 24/09/2022.

Llegiu-ne més

shadow bottom

1r Congrés BIT Lleida 2022

Congrés de referència de la Bioeconomia, Innovació i Tecnologia dels sectors agroalimentari, forestal, pesquer i el món rural, organitzat per la Generalitat de Catalunya i Fira de Lleida. Tindrà lloc els dies 29 i 30/09/2022.

Llegiu-ne més

shadow bottom

Cicle d'Emprenedoria 2022

La UIC organitza la 3a sessió "Emprenedoria en femení: Realitats de la dona emprenedora, consells i aprenentatges" per donar les claus del que significa ser emprenedora i quins referents hi ha actualment. Té lloc el 22/09/2022.

Llegiu-ne més

shadow bottom

Avui destaquem

Article: Finançament via fintech per a persones emprenedores, start-ups i pimes

En aquest article t'expliquem les diverses fórmules de finançament via fintech i com accedir-hi. Llegeix l'article complet i troba més recursos per emprendre a la web Xarxa Emprèn.

Llegiu-ne més

shadow bottom

Ajuts i convocatòries

Accedeix als fons europeus per a la transformació digital i ecològica.

L'Oficina Next Generation EU et permetrà identificar les noves convocatòries del fons, rebre orientació i assessorament per millorar la teva estratègia per accedir als ajuts i suport en l'articulació de consorcis.

Llistat actualitzat d'ajuts, subvencions, finançament i serveis que ofereixen les diferents administracions i organismes per a les empreses i les persones emprenedores ubicats a Catalunya.

Recull de Canal Empresa d'ajuts i mesures per a empreses i persones autònomes.

Recull de línies de préstecs i crèdits Canal Empresa, per reforçar la liquiditat del teixit productiu i evitar la sortida del mercat d'empreses solvents afectades negativament per aquesta situació transitòria i excepcional.

Línea de finançament per impulsar l'emprenedoria digital femenina.

Formació i Jornades

Formació i Jornades

Servei destacat #ServeisPerEmprendre

Servei destacat #ServeisPerEmprendre

assessora't

Assessora't