Jornades: "Entrenant el teu talent". Comunicació, una competència de lideratge.

Data: Dia 28 de març de 2019 Horari: De 9,30h. a 15h. Lloc: Foment del Treball Nacional. Via Laietana, 32 - Barcelona

Compartir

Aquestes jornades estan enfocades a millorar la direcció i gestio de les organitzacions, a través de la comunicació. Saber comunicar-se és una habilitat que marca la diferència, ja que la comunicació es pot convertir en l’eina per excel.lència per augmentar les possibilitats d’èxit.

Una bona comunicació pot portar a connectar millor, generar major confiança en els altres i en un mateix/a, a aconseguir un major rendiment, millorar les relacions amb proveïdors, clients, companys/es i subordinats/des, permetrà tenir una major capacitat de resolució de conflictes en el treball, a millorar l’autoestima, a ser més competent i viure amb major satisfacció.

Així mateix, utilitzar el Desing Thinking en les empreses i organitzacions ens permetrà desenvolupar una actitud innovadora que comença mirant amb nous ulls la realitat i observant a les persones amb una òptica diferent, desenvolupant o posant a treballar tots els sentits i utilitzant una mirada més holística de tot el que ens envolta (persones, productes i serveis) incidint en la creativitat i innovació des de l’eficàcia i, per tan,t ens farà ser més competitius i obtenir majors resultats.

Per a més informació clicar al següent enllaç:

https://www.foment.com/wp-content/uploads/2018/11/Formulario-informativo-definitivo-2019-1.pdf