Premis Empresa Tarragona Impulsa 2018

Nova convocatòria dels Premis Empresa Tarragons Impulsa, adreçat a emprenedors/es i empreses de nova creació.

Compartir

L’Ajuntament de Tarragona es complau a comunicar la nova convocatòria del Premis Empresa Tarragona Impulsa, que té com a objectiu promoure l’esperit emprenedor i donar suport a la creació de noves empreses a l’àrea d’influència de Tarragona (Alt Camp, Baix Camp, Baix Penedès i Tarragonès). Aquesta convocatòria va adreçada a emprenedors del territori que estiguin en vies de desenvolupament d’un projecte empresarial o l’hagin llançat en els darrers 36 mesos. Pots optar a premis de fins a 3.000 € i formar part d’un programa d’acompanyament d’alt nivell al llarg de tres anys. El termini restarà obert fins al proper 14 de maig.

Us animem a participar i compartir aquesta informació amb aquelles persones que considereu que hi poden estar interessades. Així mateix volem recordar-vos que trobareu informació ampliada sobre aquesta convocatòria a la web del

https://www.tarragona.cat/empreses/tarragonaimpulsa/empresa/premis-empresa-tarragona-impulsa-2

Des del Tarragona Impulsa restem a la vostra disposició per tal d’aclarir qualsevol dubte que tingueu sobre els Premis Empresa i us continuem oferint servei d’assessorament a les persones emprenedores que voleu crear una nova empresa i a les empreses en fase de consolidació i creixement.