Premis Nacionals de Comerç i Premis Nacionals als Establiments Comercials Centenaris

Us volem informar que des del Consorci de Comerç, Artesania i Moda de Catalunya (CCAM), del Departament d’Empresa i Treball, s’ha obert el termini per participar al la 22a edició dels Premis Nacionals de Comerç, que atorga la Generalitat de Catalunya.

Compartir


L'objectiu d’aquests premis és distingir persones, empreses, entitats del sector i ens públics que, per la seva trajectòria, innovació i adaptabilitat, contribueixen de manera rellevant al prestigi del comerç, particularment del comerç urbà de proximitat.

S’estableixen 4 categories:

  • Premi Nacional de Comerç
  • Premi al Comerç més Innovador
  • Premi al Comerç més Sostenible
  • Premi a la Iniciativa Col·lectiva

Els Premis Nacionals de Comerç consisteixen en uns guardons i diplomes. A més, el Premi Nacional de Comerç té una dotació econòmica de 6.000 euros, i els Premis al Comerç més Innovador i al Comerç més Sostenible tenen una dotació econòmica de 2.000 euros cadascun d’ells.

Per optar als premis, heu de presentar telemàticament la sol·licitud, amb la documentació que preveuen les bases.  
En aquest enllaç podreu trobar tota la informació, bases, convocatòria, així com l’enllaç al tràmit:

Premis Nacionals de Comerç

El termini de presentació de sol·licituds finalitza a les 14:00 hores del dia 11 d’agost de 2022 .
 
Us animem a presentar la vostra sol·licitud del projecte, acció o iniciativa, que compleixi els requisits especificats a les bases, que hàgiu realitzat o s’hagi consolidat durant l’any 2021.
 
Tanmateix, us volem informar que en la mateixa convocatòria també s’ha obert el termini per participar als Premis als Establiments Comercials Centenaris. Si coneixeu establiments que hagin fet els 100 o 150 anys durant l’any 2021 els podeu informar, i també si tenen més de 100 anys i encara no l’han rebut.

Hi poden optar els mercats municipals, les microempreses i les petites empreses de venda al detall o de prestació de serveis a la persona (*), amb almenys un establiment operatiu a Catalunya obert al públic, amb una trajectòria de cent o més anys.

Per optar als premis, s’ha de presentar telemàticament la sol·licitud amb la documentació que preveuen les bases.
 
Per a qualsevol dubte o pregunta podeu trucar al 93.484.99.97
 
Cordialment,
 
(*) D’acord amb les bases, s'entenen com empreses de serveis a la persona aquelles que presten les activitats empresarials que es relacionen a continuació: tallers mecànics, serveis fotogràfics, copisteries i arts gràfiques, serveis de reparacions, agències de viatges detallistes, tintoreries i bugaderies, perruqueries i salons d'estètica i bellesa, bars i restaurants, serveis de menjar preparat i càtering