ÚLTIMES PLACES! El pròxim 12 d'abril us oferim nous clients potencials en un sol matí

Assistiu a les sessions 'Presentacions d'Empreses de CEPTA, que es duran a terme a les instal·lacions de la Rambla Nova de Tarragona

Compartir

Les instal·lacions de la Rambla Nova de CEPTA acolliran, el pròxim dijous 12 d'abril, una nova sessió de les jornades ‘Presentacions d’Empresa’ de Cepta, una convocatòria que la confederació duu a terme regularment per tal de presentar el servei que duen a terme diverses empreses de les comarques de Tarragona a clients potencials que poden estar interessats en els seus productes i serveis. 

Així, aquestes trobades es conceben com sessions de contacte entre empresaris destinades a establir nous llaços entre empreses pròximes entre elles en l'àmbit geogràfic que poden establir objectius conjunts de negoci.

En aquest cas, i com ja s'ha programat en edicions anteriors, abans de la sessió de 'networking' lliure entre els participants, un total de quatre empreses de diferents àmbits de les comarques de Tarragona han exposat a tots els assistents els serveis que ofereixen i com poden complementar l'activitat econòmica de tots els participants.

En la sessió d’aquest pròxim dijous 12 d'abril, les empreses encarregades de presentar els seus atractius -en jornades curtes i obertes a les preguntes de tots els assistents- seran Aire de la Terra (Estudi de Pilates), GS Ofimàtica, Impulso Inmediato (coaching laboral) i Palomo Consultors (Assessors d'Empreses). 
 
Com en edicions precedents, la sessió es tancarà amb una jornada de networking lliure en el qual participaran tots els assistents.
 
Si voleu assistir a les jornades podeu formalitzar la vostra inscripció en el següent enllaç.