Un agraïment als serveis essencials

Gràcies a la vostra tasca, és vital per poder assolir el confinament màxim i aturar la crisi

Compartir

Gràcies als que seguiu treballant. 
 

Són difícils per a tots. Per aquest motiu, des de la Confederació Empresarial de la Província de Tarragona (CEPTA) volem fer un agraïment a tota la població en general i, en especial a les empreses i treballadors considerats com a sectors essencials, que aquests dies de confinament total seguiran treballant per a tots nosaltres

Junt amb serveis essencials, com el suport sanitari i assistencial i seguretat, cal posar de relleu la tasca de les empreses del sector de l’alimentació, del transport de productes de primera necessitat, neteja pública, serveis financers, gestories i assessories legals, serveis funeraris i tots aquells treballadors de l’àmbit social que durant aquesta etapa del confinament seguiu prestant servei. La vostra feina és bàsica, i ara més que mai. 

Ens sumem al reconeixement d'aquests treballadors anònims que estan seguint endavant, lluitant contra la crisi i que, durant els pròxims dies, seguiran prestant servei perquè molts altres puguin quedar-se a casa i tallar aquesta crisi sanitària com més aviat millor.

És important, ara més que mai, reconèixer i agrair la seva tasca. Esperem recuperar la normalitat al més aviat possible i poder recuperar-nos d'aquesta crisi sanitària, social, humana i econòmica. 

Gràcies, un altre cop, a tots i totes.