Vine al Fòrum, serà la teva millor inversió

El proper dia 20 de juny. Auditori AXA

Compartir

Si tenies plans per al matí del 20 de juny, ja els pots ajornar. La cita del dia és el Fòrum d’Inversió, que un any més es convertirà en l’espai on conèixer els millors projectes emprenedors i establir contacte amb desenes d’inversors. 21 pitchs, 24 inversors al jurat, centenars de reunions a l’espai de networking i França com a país convidat. Què més necessites per bloquejar la teva agenda i venir al Fòrum?

Com en qualsevol inversió, dissenyar una bona estructura de finançament és imprescindible. Per això el Fòrum conté diverses peces. Una de les principals és l’emoció i l’adrenalina que genera la competició amb les presentacions de les startups finalistes. 21 projectes seleccionats entre més de 100 candidatures que es posen a prova en tres categories (ciències de la vida i la salut, TIC i altres tecnologies).

Cada startup disposa d’un minut per captar l’interès de l’auditori. Les nou finalistes sorgides del vot del públic tindran cinc minuts més per convèncer els 24 inversors del jurat i optar a ser la successora d’AE Innova, la startup vencedora del 2017.

Ara bé, bona part del ROI que obtindràs per assistir al Fòrum d’Inversió és la quantitat i qualitat dels contactes que hi faràs. Es tracta d’un lloc únic per trobar-te cara a cara amb l’ecosistema emprenedor i inversor. Encara ets a temps d’apujar la teva aposta inscrivint-te al networking més esperat de l’any, on podràs confeccionar una agenda de reunions sèrie A.

Al Fòrum també hi seran presents diversos inversors francesos, en representació del país convidat en aquesta edició. També ho farà Jean de La Rochebrochard (Kima Ventures), que serà l’encarregat d’obrir l’esdeveniment amb la ponència What does it take to build European tech giants? Conèixer de primera mà un dels ecosistemes europeus més actius en inversió en startups és la millor manera de tancar la ronda de finançament que t’ofereix el Fòrum d’Inversió.

http://www.accio.gencat.cat/ca/activitats/grans-actes/forum-inversio/2018/?utm_medium=noticiacentral01img&utm_source=ai219&utm_campaign=acc10informa