XVIII Jornada Gresol. Empresa i talent

Data: Dijous, 24 d'octubre de 2019. Horari: De 9 h. a 17 h. Lloc: Centre Cultural Infant Pere (Teatre-Auditori) C/ Ramon Berenguer IV, 2 - L'Hospitalet de l'Infant

Compartir

La Jornada Gresol és una trobada empresarial que la Fundació Gresol organitza anualment des de l’any 2001 i que s’ha constituït a Catalunya com un fòrum de referència sobre els temes que afecten el teixit econòmic i empresarial afavorint el debat, la generació d'idees i el networking entre els assistents. Fins ara, s'han organitzat 17 edicions de la Jornada Gresol, en les que han participat com a ponents grans protagonistes de la història econòmica i empresarial del nostre país dels darrers 50 anys, i han comptat amb més de 300 assistents a cada edició.

La temàtica d’aquest any versarà sobre “Empresa i Talent” i tenim un cartell de gran nivell que pensem pot ser del vostre interès i dels vostres associats. Així doncs, comptarem amb ponents de la talla de l’economista i catedràtic Santiago Niño Becerra; també tindrem al director de TESLA pel Sud d’Europa (2017-2019) Pere Brugal, qui ens parlarà d’Indústria 4.0; o el director general de Port Aventura World, Fernando Aldecoa, qui ens parlarà dels nous projectes que té el parc temàtic i el futur del turisme, entre molts altres ponents.

Enguany, a més, tractarem un tema cabdal com és el Medi Ambient i el Canvi Climàtic i ho farem de la mà d’un jove alemany, Felix Finkbeiner, que el 2007 i amb sols 9 anys va iniciar un projecte que consisteix en plantar arbres per tot el món per tal de combatre el canvi climàtic. Aquest projecte és avui en dia “Plant for the Planet”, una fundació amb presència a nivell mundial.  

Si estan interessats en assistir-hi, el preu de la inscripció pels nostres socis de CEPTA és de 100€ per poder gaudir del descompte, s'han de posar en contacte al nostre departament de Serveis al telf. 977 211 966 on li facilitarem un codi que hauran d'introduïr al fer la inscripció.