Cursos

Jornada de Direcció i Estragègia Digital 2017-2018JORNADES de DIRECCIÓ i ESTRATÈGIA DIGITAL 2017-2018

CEPTA, plenament conscient de la necessitat per a la digitalització de tots els àmbits de l'empresa PIME i aprofitant l'acord entre Fepime Catalunya i Exact, ofereix la associats uns tallers que ajudaran a assolir els seus objectius de carrera.

Aquesta formació, valorada en 1.200€, l´oferim sense cost als nostres socis i als no socis 20 €, si la inscripció és fa via CEPTA, gracies al patrocini d’Exact, compromesos amb nosaltres en la formació i sensibilització de l’entorn digitalitzat en el que ja se estan desenvolupant les pimes mes competitives.


Objectiu de la sessió

Ajudar a l’empresari, directius i responsables d'àrea a establir l'estratègia de la seva empresa amb l'objectiu d'adaptar el seu model de negoci al nou entorn digital, sota una perspectiva interna i externa de l'empresa.

Establirem els objectius i accions a tenir en compte en aquest procés de transformació, on la tecnologia i les solucions col·laboratives en entorns cloud seran la clau de l’èxit.


Estructura

-

Anàlisi de l'entorn digital.


Visió Estratègica de l'empresa.

-

Models de Negoci de la Pime.

-

L'entorn cloud en l'estratègia de la Pime.

-

Objectius, accions i mesurament per a la presa de decisions.


La tecnologia en el pla del creixement.

 

L’última part de la jornada, consistirà en la complementació d’un qüestionari que permetrà realitzar, de manera optativa i gratuïta, una auditoria personalitzada sobre el grau de digitalització de la seva empresa.

 

PONENT Antonio Izquierdo, consultor d’empreses de la firma Motter Consulting y professor de Estrategia and Balanced Score Card a l’EAE Business School.
 Tipus d'Entrades Fi de Vendes Preu Quantitat
Socis
Lliure
No socis
20,00 EUR

Quan

dijous, 19 d’octubre, 2017

Organitzador

Cepta
977 211 966
cepta@cepta.es

On

Cepta
Rambla Nova, 95, baixos
    43001 Tarragona
    Espanya
977 211 966
cepta@cepta.es

Participar a Twitter

Find out what people see and say about this event, and join the conversation.

Use this tag: # cepta