Cursos

Jornada: "Igualtat retributiva"

De 10 h. a 13 h.

Totes les empreses estan obligades a respectar la igualtat dins de les seves estructures i a adoptar mesures per prevenir qualsevol tipus de descriminació laboral entre dones i homes. El compliment de la norma és ineludible, però, a més a més, té avantatges competitius per a les organitzacions en tant que la gestió de persones basada en la igualtat millora el clima laboral i afavoreix el desenvolupament professional i la implicació de la plantilla en els objectius de l'empresa.

Les empreses han de tenir present en les polítiques d'igualtat, entre d'altres, el principi d'igualtat retributiva entre homes i dones, i avançar cap a una major transparència salarial.

Amb el Reial Decret 902/2020, de 12 d'octubre, d'igualtat retributiva entre dones i homes es desenvolupen reglamentàriament aspectes com el concepte de treball d'igual valor, l'obligació del registre retributiu desenvolupant, entre altres aspectes, els criteris per a desagregar per sexe la informació retributiva de l'empresa, els sistemes de classificació professional dels conveni col.lectius i la seva necessària vinculació amb el registre i transparència salarial a través d'una correcta valoració de llocs de treball.

Aquesta jornada forma part dels Plans de Formació de l'àmbit de Catalunya, adreçats a la capacitació per al desenvolupament de les funcions relacionades amb el diàleg social i la negociació col.lectiva. Expedient núm. STC002/21/000001.

Ponent:
Sonia González Recio, Consultora de Recursos Humans. Responsable en selecció de personal. Docent en cursos de temàtiques relacionades amb RRHH, així com igualtat d'oportunitats en l'àmbit laboral. Assessorament i recolzament a empreses en la realització de la diagnosis, anàlisi i disseny de plans d'igualtat.

Objectiu:
L'auditoria d'igualtat retributiva té com objectiu que l'empresa obtingui la informació necessària per determinar si el seu sistema retributiu compleix amb l'igualtat efectiva entre dones i homes en relació a la retribució salarial, de manera completa i transversal.

Tipus d'Entrades Fi de Vendes Preu Quantitat
Suscripción
Lliure

Quan

dimarts, 19 de juliol, 2022
Hores: 3 hores
De 10 h. a 13 h.

Organitzador

Cepta
977 211 966
cepta@cepta.es

On

COL.LEGI DE GRADUATS SOCIALS de Tarragona
Av. Estanislau Figueres, 17
    Tarragona 43 43002
   
977224513
colegio@graduados-sociales-tarragona.com

Participar a Twitter

Find out what people see and say about this event, and join the conversation.

Use this tag: # cepta