CONSENTIMENT PER AL TRACTAMENT DE DADES PERSONALS 

CONFEDERACIO EMPRESARIAL DE LA PROVINCIA DE TARRAGONA és el Responsable del Tractament de les dades personals de l'Usuari i l'informa que aquestes dades seran tractades de conformitat amb el que disposa el Reglament (UE) 2016/679 de 27 d'abril de 2016 (GDPR) i la Llei Orgànica 3/2018, de 5 de desembre (LOPDGDD), per la qual cosa li facilita la següent informació del tractament: 

Fi del tractament: per interès legítim del responsable: mantenir una relació comercial. Per consentiment de l'interessat: l'enviament de comunicacions de productes o serveis.

Criteris de conservació de les dades: es conservaran durant no més temps del necessari per mantenir la fi del tractament i quan ja no sigui necessari per a tal fi, es suprimiran amb mesures de seguretat adequades per garantir la pseudonimització de les dades o la destrucció total de les mateixes. 

Comunicació de les dades: les dades podràn ser comunicades a tercers per atendre la finalitat del tractament, i també, per obligació legal. 

Drets que assisteixen l'Usuari: 

  • Dret a retirar el consentiment en qualsevol moment.
  • Dret d'accés, rectificació, portabilitat i supressió de les seves dades i de la limitació o oposició al seu tractament. 
  • Dret a presentar una reclamació davant l'Autoritat de Control (www.aepd.es) si considera que el tractament no s'ajusta a la normativa vigent. 

Dades de contacte per exercir els seus drets: CONFEDERACIO EMPRESARIAL DE LA PROVINCIA DE TARRAGONA. Rambla Nova, 95 Baixos - 43001 Tarragona (Tarragona). Email: cepta@cepta.es