Formació

T'assessorem

Formació in-Company

Un vestit a mida de la teva empresa.

Dissenyem un pla formatiu atenent a les necessitats específiques de cada empresa, estudiant vostra necessitats, objectius i expectatives.

Més informació

Alumnes en pràctiques

Bo per tots

Ells practiquen, a tu no et costa.

Les pràctiques en empresa donen la possibilitat als alumnes d’aplicar els coneixements i competències adquirides durant el desenvolupament de les accions formatives, en un context laboral real i amb l’objecte d’adquirir referents professionals, que els permeti i faciliti afrontar amb èxit, una inserció i immersió en el mercat de treball actual.

Les pràctiques es formalitzen mitjançant un conveni de col·laboració (no és un contracte laboral) que no suposa cap obligació de contractació ni de remuneració per part de l’empresa.

MÉS INFORMACIÓ

Consultoria

Detectem les vostres necessitats formatives.

La consultoria de formació és un servei estratègic que proporciona els coneixements i capacitats a professionals per implantar i/o executar un Pla de Formació.

Elaborem Plans de Formació amb l'objectiu de fomentar la competitivitat de les empreses i la productivitat dels seus treballadors, adaptant-los a les necessitats de les empreses.

MÉS INFORMACIÓ

Formació bonificada

Fes servir la teva bonificació, creant valor per la teva empresa.

La Fundació Cepta com entitat organitzadora de la bonificació, pot actuar com a gestor del crèdit de bonificació de la vostra empresa, tant bonificant un curs a mida, com bonificant un curs obert.

MÉS INFORMACIÓ